Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Van witte muren naar meer sfeer in je woonkamer

Je zit al maanden te schuiven met de meubels in je woonkamer. Je hebt al zoveel geprobeerd. Dan bedenk je dit en dan weer dat.

Je wil zó graag een fijne woonkamer! Je hebt er ook echt zin in want het geeft je een gevoel dat je een nieuwe start maakt. Heel belangrijk daarbij is voor jou dat je huis weer gezellig wordt, je woonkamer helemaal naar je zin.

Je bent er al maanden over aan het nadenken. Maar het lukt niet. En eigenlijk wéét je dat je er zelf niet uitkomt.

Je bent in je eentje en moet alles zelf beslissen. Natuurlijk is er wel een lieve vriendin of zus die je goedbedoeld adviezen geeft. Maar.. dat is niet altijd wat jij wilt en eerlijk gezegd kun je daar nog niet veel mee.

En dan moet je straks ook nog meubels gaan kopen. Maar welke? Hoe wordt het een mooie combinatie? Het zou zoveel opluchting geven als je weet wat je moet doen.

👉 “Hoe kom ik nu wel verder?”
👉 “Hoe zorg ik ervoor dat de meubels goed op elkaar afgestemd zijn? De oude en de nieuwe”
👉 “Hoe kies ik de juiste kleuren?”

Binnenkort geef ik (Carolien Latijnhouwers) een GRATIS online inspiratie sessie ‘Van witte muren naar meer sfeer in je woonkamer’ om je hiermee te helpen én te inspireren.


Het is ook een mooie manier om kennis met mij te maken als je overweegt interieuradvies te nemen. Of als vervolg, voor als je helemaal klaar wilt zijn, om samen jouw meubels te kopen in 1 dag!

Al 14 jaar heb ik een passie voor het creëren van mooie, sfeervolle interieurs met een fijne portie lef. Ik help jou ook graag op een snelle en makkelijke manier aan een fijn en gezellig thuis. Ik gun het jou ook!

Kom je binnenkort ook naar mijn gratis inspiratie sessie?

Tijdens mijn webinar ontdek je in een uur:

 Hoe jij je zo gewenste droomwoonkamer krijgt, door de goede keuzes te maken
 Adviezen om erachter te komen wat je eigenlijk graag wilt en wat je niet wilt
Wat jouw volgende stap is voor jouw huiskamer vol sfeer
 Hoe je de héle woonkamer gebruikt in plaats van dat je alleen maar de eethoek gezellig vindt
 Hoe een interieurontwerper je geld kan opleveren (ja dat is echt!)


Wil je weten hoe ik jou daarbij kan helpen?

👉 Schrijf je hier nu gratis in

Presentatie door
Carolien Latijnhouwers

Mijn naam is Carolien Latijnhouwers. Al 14 jaar heb ik een passie: het creëren van mooie, sfeervolle interieurs. En andere mensen helpen aan een mooi en gezellig huis waar je je helemaal fijn voelt.

Ik weet hoe belangrijk het is en hoeveel opluchting het geeft als je woonkamer warm en uitnodigend is voor jou, je familie en je vrienden.

​​​​​​​Daar help ik jou ook graag bij!
​​​​​​​
Duur ca. 1 uur 15 minuten