Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

In 5 stappen jouw droomwoonkamer met meer sfeer & lef!

Je wilt zo graag een warme sfeervolle woonkamer en een gezellig huis waar je graag samen met je gezin veel tijd in doorbrengt. 

Je bent er zo aan toe. Je hebt zo’n druk leven. Je wil je thuis lekker kunnen ontspannen en heerlijk genieten in je woonkamer. En je wil trots zijn op je huis.

Maar op dit moment voelt dat niet zo voor je….

Je mist nog echt sfeer en lef in je huiskamer. En je bent nog niet echt helemaal happy met je huidige inrichting.

Dit kan anders!

Met vaak eenvoudige aanpassingen kan ook jij een mooie warme woonkamer krijgen! Met de juiste kleuren, meubels, verlichting en echte eyecatchers. Én de juiste combinatie hiervan.

In mijn gratis webinar vertel ik je hier alles over! Er is beperkt plek, dus schrijf je snel hierboven gratis in.

Wat anderen zeggen:
⭐⭐⭐⭐⭐ Marloes - "Carolien, we zijn ongelooflijk blij met jouw kleuradvies voor de woonkamer van onze (nieuwe) woning. We hebben jouw advies volledig overgenomen. Dit heeft ons flink wat hoofdbrekens voorkomen èn tijd opgeleverd om hierover niet zelf na te hoeven denken. Voorheen hebben we altijd van alles geprobeerd, maar nooit zijn we volledig tevreden geweest, het klopte niet. Simpelweg, omdat wij er geen kijk op hebben. Vanaf dag 1 is het goed. Thuis is nu ook echt thuis!"

⭐⭐⭐⭐⭐ Ursula: "“Omdat onze interieur-ideeën uiteen liepen, hebben we Gewooncaat gevraagd ons te adviseren bij de inrichting van ons huis, onze eet- en woonkamer. Carolien heeft ons wensenpakket boven tafel gekregen en dit op een creatieve manier vertaald in een interieurvoorstel waar wij ons allebei bijzonder goed in konden vinden. Aanvullende suggesties van haar kant waren vaak verrassend en kwamen goed overeen met onze wensen. De verschillende ruimtes in het huis hebben nu hun eigen sfeer maar zijn harmonieus met elkaar verbonden.”

Schrijf je hierboven nu gratis in!
Presentatie door
Carolien Latijnhouwers.

Mijn naam is Carolien Latijnhouwers. Al 12 jaar heb ik een passie: het creëren van mooie, sfeervolle interieurs. En andere mensen helpen aan een fijn gezellig huis. Waar iedereen zijn eigen plek heeft en helemaal tot rust kan komen.
​​​​​​​
Duur
ca. 1 uur en 15 min.